Spolu vítězíme, spolu prohráváme

Marek Zimmermann

31.01.2021 22:19

 

M a r e k      Z I M M E R M A N N

Datum narození: 14.2.1996

Výška a váha: 179 cm a 75 kg (ovšem jen, když manželka zrovna nehubne)
Kdo tě k fotbalu přivedl?  Pan Rostislav Květoň st. lákal děti na ulici, chytal je na kartičky jako pokémony (poznámka redaktora: VTIP). Avšak až v pubescentním věku, jsem byl obdivovatelem svého bratra, takže by se dalo říci, že můj bratr.

Fotbalový vzor (mateřský klub, ČR a zahraničí)? Jak jsem již výše zmiňoval: Pavel Zimmermann, Tomáš Rosický, Thierry Henry, Aaron Ramsey. Všichni už bohužel po fotbalové smrti. Proto se snažím hrát jako oni :-D.

Oblíbený fotbalový klub (domácí a zahraniční)? V této odpovědi si nejsem jistý, jelikož jsem byl vždycky přelétavý typ, Avšak i přes nezdary těchto klubů, jsou v mém srdci jen dva, TJ Tygři Těšetice a Arsenal FC

Nejlepší fotbalista všech dob (domácí a zahraniční)? V této odpovědi, mi sám dotyčný dal odpověď …..Zlatan is the BEST. Ale preferuji pracovitější kluky a srdcaře, takže nejspíš Pavlík Nedvěd.

Fotbalové začátky a za jaké kluby jsi doposud hrál? Na průkazku by mě v šesti letech sbalil kde kdo, avšak první klub, který objevil moje nadání pro nic byly naši tygři. Po dlouhé anabázi s psychickým zraněním, jsem působil pod velkým stratégem Josefem Šprenclem, v Banticích, tam jsem zaznamenával své první pětiminutovky. Na svůj skrytý talent, jsem však přišel v adolescentním věku. A tak jak mají ve znaku zajíce, tak mě jako zajíčka, upytlačily Prosiměřice. Následně také popeláři z Únanova. Na poslední štaci jsem se vydal za mojí ALMA MÁTER TJ Těšetice.

Kterou nejvyšší soutěž jsi prozatím hrál? Krajský Přebor dorostu

Na které období ve fotbale nejraději vzpomínáš, na které bys naopak nejraději zapomněl? Nostalgicky se vždycky zaseknu v mém posledním ročníku žáků za Prosiměřice, kdy jsme měli na dosah postup do krajského přeboru. V této sezóně jsem nastřílel úctyhodných 17 gólů. To bylo 95% z mojí dosavadní kariéry. Rád také vzpomínám na hostování u popelářů, kde jsem zažil úplně jiný fotbal. Myslím že tady jsem začal fotbal vnímat jako srdeční záležitost.

Nejhorší léta mě potkala v 18 letech. Přestup do chlapského fotbalu, který jsem absolutně nezvládal a jako benjamínek jsem se nedokázal smířit s kritikou a zápasy mi opravdu nešly. Proto jsem také ukončil na pár let angažmá v amatérském čutesu.

Tvůj nejlepší a naopak nejméně povedený zápas dosavadní hráčské kariéry? Nejlepší zápas, ten, ve kterém se neukopnu a dohraji bez sebepoškození. Ale jinak nejspíš ten poslední proti Vranovu. A naopak ten nejhorší také proti Vranovu, avšak na podzim, remíza 3:3 a spoustu dalších, jelikož jsem kopejtko.

Jak bys zhodnotil své dosavadní působení v těšetickém dresu? Zatím živ, a bez jednoho kolene. Od Pavlic kolaboruji se střídavými výkony asi jako se v pornografickém průmyslu mění sexuální polohy.

Tvoje fotbalové sny a cíle spojené jednak s těšetickým klubem, tak tvoje osobní, tzn., jakou soutěž bys chtěl jednou hrát? Vykopat tady ještě jednou trojku. Mít sebevědomé, stabilní výkony. A ještě jednou si začutat na Prosiměřických lukách, klidně i jako soupeř.

 

 

Na jakém postu nejraději nastupuješ? Tam kde toho moc nenaběhám, na lavici.

Který ze sportovních areálů, v jehož prostorách jsi doposud hrál, se ti nejvíce zamlouval? Věřím, že v myšlenkách koketuji s areálem Baníku Zbýšov.

Jaké si myslíš, že by měly být hlavní cíle těšetického klubu jednak v současné době, ale i s výhledem na bližší či vzdálenější budoucnost? Udržet si jedenáctku a taky nějaké střídající hráče, hrát sympatický fotbal, za který by se ani fanoušek neurazil. A do budoucna přemýšlím jen za zachování klubu, jelikož fotbal už tolik netáhne. A bylo by fajn přemýšlet nad domácími posilami. Avšak s nedostatečným hřištěm, nelze čekat nával kluků z vyšších tříd.

Oblíbené a aktuální číslo dresu a proč? Manželka mi řekla, že 13. Nevím jestli s tím mají něco společného její narozeniny.

Velikost a oblíbená značka kopaček? 42 a momentálně to jsou jaguáry.

Uveď jména tří hráčů, se kterými jsi si během své prozatímní hráčské kariéry „fotbalově“ nejvíce rozuměl? Libor Balík ml., Ivoš Kraizel a Michal Vlk. Ani s jedním jsem toho moc nenahrál, tak proti mně nemůžou říct nic špatného.

Vzpomeneš si ještě na jména trenérů, jež tě doposud vedli? Květoň, Šprencl, Dočekal, Rychlík+Tunka+Stehlík, Mira z Prosiměřic, Kadlec, Ovca, Dunda+Černý.

 

A nyní několik otázek na tělo, ať se fanynky dozví, co je zajímá:

Rodinný stav (jméno manželky, přítelkyně, počet a jména dětí)? Ženatý s dvěma polovičními závazky

Jaký typ žen se ti líbí? Každá růže z Jerycha, co vykvete po závlaze

Přezdívka: Už nejsme děti, ale poslední lichotka byla ROSA

Oblíbený nápoj a jídlo? Zemlbába a kakao

Naopak, kterým nápojům a pokrmům se zásadně vyhýbáš? Těm co ve mně probudí bestii a prasáka (ryby a energeťák).

Oblíbená hudba, film, televizní pořad a seriál? V hudbě jsem velký sukničkář, ale miluji jen ty, nad kterými mi zaplesá srdce. Film? Interstellar. DVTV, Jan Kraus a Tiki Taka.

 

Kdo je podle tebe v týmu?

  ·         nejukecanější: Tkadlec Vašek a Trávníček Martin, z těch by praskl i bazén v lázních.

  ·         nejtišší: Ten o kterém ani nevím, že je v týmu.

  ·         nejvíce „brblající“: Zbyňa Řezáč a Maca Trávníčků

  ·         hlavní bavič: Není překvapením, že hlavní body sklízím já sám.

  ·         hecíř a bojovník: Většinový vlastník 3KK v bytovce Vyklický a Anton z Trávníku

  ·         největší manekýn: Pánský oblek BANDI Bandas Klouda

Jaký fotbalový klub a kterého hráče takříkajíc „moc nemusíš?“ Velký Karlov, Tamten Coměstrká.

Koníčky? Fotbal, Lingvistika, rodinné povalečství, teologie a praktická fylozofie. A Žena říkala že rodina.

Tvé dobré a špatné vlastnosti? Lenost a přílišná aktivita.

Co tě v běžném životě dokáže rozčílit a naopak uklidnit? Nespravedlnost a vlasy v jídle naopak láska a hudba.

Z čeho býváš smutný, co ti naopak dodává životní sílu, zvedne náladu nebo rozesměje? Jsem smutný z neznalosti důležitých, životních otázek, jako jsou: Proč ten fotbal vůbec hraješ. A rozveselí mě každý krásný východ slunce po boku mé životní polovičky a dětí, pokud ještě spí.

 Co ti fotbal přináší a naopak bere? Přináší mi vášeň, sexuální apetit a spoustu uzřených homunkulusních pinďourů, tolik jich opravdu nikdy nikde neuvidíte. Naopak mi bere chuť jít druhý den do práce.

Co vzkážeš fandům a sponzorům? Podporujte nás dál, nezanevřete, jsou časy zlé i dobré. Je zde dobrá myšlenka pro progres klubu, pomozte nám ji naplnit a zachovat tak alespoň nějakou vesnickou tradici. S vaší přízní, jsme bojovnější tým.

Životní krédo (motto)? Každý má rád boha podle sebe.

 

Zpět

Vyhledávání

DĚKUJEME VŠE FANOUŠKŮM ZA PODPORU, KTERÉ SE NÁM DOSTÁVÁ!